Vælg en side

April er lunefuld, som man siger. Og selvom vejret ikke rigtigt kan finde ud af, hvad det vil, så er det sikkert og vidst, at foråret er kommet. Det mærkes i de lyse aftener og de spirrende knopper, der trodser den kølige brise og bringer farve til Helsingørs gader.

Med foråret vækkes byen til live med en kalender så fuld af begivenheder, at selv den mest lunefulde aprildag bliver til en mulighed for opdagelse og forundring. Helsingørs plakat for april måned fanger denne forandringens ånd og byder alle indbyggere og besøgende velkommen til at blive en del af byens pulserende rytme.

Fra Madmarkedets duftende lokker ved ‘Street Food Fight Wrestling’ til de melodiske flyvninger af ‘Leizure + Shiver Less + Birds in Flight’ på Elværket– her er noget for enhver smag. 

Kronborg åbner sine hemmeligheder efter lukketid, hvor du hver fredag kan opleve byens enestående slot bag facaden. Og hvem kan modstå charmen af et godt loppemarked, hvor skatte kan findes og minder kan skabes?

Plakaten i Helsingør er ikke bare en guide. Det er et spejl, der reflekterer byens sjæl. Den binder byen sammen og inviterer os til at tage del i de mange fortællinger, der udfolder sig i vores by. Dette er måneden, hvor Helsingør finder sig selv igen efter en lang vinter, og hvor hvert hjørne af byen springer ud i liv og glæde.

Så lad os omfavne aprils skiftende humør og de mange begivenheder, den bringer. For i Helsingør er april ikke bare en overgangsperiode; det er en levende invitation til at opleve, udforske og nyde vores alle sammens Helsingør.

Vi bruger småkager, eller cookies som det hedder. Håber det er okay med dig?