Vælg en side

HJÆLP PLAKATEN!

Vi har brug for din støtte. Se mere HER

I mere end halvandet år har vi skabt og omdelt ‘Plakaten i Helsingør’ – en guide til livet i vores by, der hver måned fremhæver det rige kultur- og handelsliv i Helsingør. Det er blevet et samlingspunkt for os alle; en måde at forbinde byens hjørner og dens folk.

Dette projekt startede som en passion for Helsingør, men virkeligheden er, at passion alene ikke dækker omkostningerne. Selv med fantastisk støtte fra byens handels- og kulturliv, står vi nu overfor økonomiske udfordringer.

Vi ønsker inderligt at fortsætte med at bringe plakaten til dig hver måned. For at gøre det, har vi brug for din støtte.

Et bidrag, stort eller småt, kan gøre en forskel. Besøg vores hjemmeside for at støtte ‘Plakaten i Helsingør’. Overvej en donation – det kan være så lidt som en 20’er eller en 100-krone. Det er tanken, der tæller, og hver lille hjælp er værdifuld for os.

Har du et event, du gerne vil have med på plakaten, så lad os vide det. Det er en fantastisk måde at støtte på og samtidig få ordet ud om dit event.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere, eller hvis du har andre idéer til, hvordan du kan støtte projektet. Skriv til os på: ses@ihelsingor.dk

Din støtte sikrer, at ‘Plakaten i Helsingør’ kan fortsætte med at være en del af byens puls. Sammen kan vi holde denne unikke del af vores lokale kultur i live.

Se mere HER

Tak fordi du er med til at gøre en forskel.

– – – – – – – – – –

Mens marts varsomt ruller ind over Helsingør, begynder byen at summe af forventning og fornyelse. Dette er måneden, hvor det kulturelle landskab blomstrer, og de lange vinteraftener langsomt erstattes af en kalejdoskop af begivenheder og sammenkomster.

I Helsingørs hjerte, hvor fortidens ekko blander sig med nutidens kreative puls, bliver hver enkelt begivenhed et vidnesbyrd om byens uudtømmelige vitalitet. Helsingør Kammeropera bliver et fyrtårn for kulturen, der byder de tidløse fortællinger velkommen til at genlyde inden for dets mure, hvor publikum fanges af vokal kraft og orkestral storhed i ‘Cav. Rusticana & I Pagliacci’.

Byens gader, som vinteren har holdt i stilhedens greb, summer nu af forventningens summen til HELSINGØR:DOX, hvor tankevækkende dokumentarfilm lover at røre ved sjælen og antænde samtaler, der rører ved tidens ånd. Det er en sammenkomst af sind og ånder, en intellektuel fest, der beriger ligeså meget som den underholder.

Marts i Helsingør er også fortællingernes tid, hvor byens museer bliver portaler til andre tider og steder. ‘Turen går til Helsingør’ er ikke bare en begivenhed; det er en rejse gennem søfartshistoriens annaler, en fejring af de fortællinger, som har formet denne by ved havet.

Og som svar på den spirende sæsons kald, tordner ‘Classic Rockfestival’ gennem Karosserifabrikken, et klar signal til unge såvel som de unge af hjertet om at hengive sig til rockens ubøjelige ånd. Det er en festival, der ryster de sidste vinterkulder af sig og erstatter dem med varmen fra guitar-riffs og trommesoloer.

Kunstscenen i Helsingør er lige så levende med ‘Jazz & Kunst Matiné’, hvor melodier fletter sig sammen med visuel kunst og skaber en søndag ulig nogen anden. I dette rum er musikken ikke kun til at høre; den er til at se og føle, en multisensorisk oplevelse, der bliver til et levende minde.

Mens måneden folder sig ud, byder hver weekend på en ny rytme, en ny fortælling. Fra Amanda Ginsburgs sjælefulde lyde til Ture Lives energiske liveoptrædener, er Helsingørs musikalske tapet rigt og mangfoldigt. Og når måneden nærmer sig sin afslutning, er ‘Skybrud Musical’ og ‘Leizure + Warm-up’ den perfekte optakt til forårets fulde flor, en crescendo af fællesskabsglæde og kunstnerisk ekspertise.

Lad os træde ind i marts med åbne hjerter og sind, klar til at blive en del af Helsingørs fortsatte historie. Denne måned er ikke bare en samling af datoer på kalenderen; det er et levende, åndende øjeblik i byens historie, hvor hver borger og besøgende bliver en del af den udfoldende fortælling.

Kom og vær med til at omfavne den kulturelle rejse, som marts bringer til Helsingør, hvor hvert hjørne, der drejes, er en invitation til at opleve livets kunst.

Vi bruger småkager, eller cookies som det hedder. Håber det er okay med dig?