Gode ting er værd at vente (lidt) på, ikke sandt?

Sådan håber vi også du har det – en lille smule – med årets første plakat: Januar i Helsingør. Efter alle festlighederne og vintervejrets overraskelser, er januarplakaten endeligt kommet til verden.

Selvom januar måned ofte rimer på kulde og tilbageholdenhed, så går vi mod lysere tider i vores elskede gamle købstad. Helsingør er fyldt med varme og oplevelser, selv når frostgraderne bider i kinderne.

Kronborg Efter Lukketid giver dig en forførende og mystisk oplevelse med historier fra det mørklagte slot, der vækker fantasien til live hver torsdag. Helsingør Domkirke tilbyder fredfyldte øjeblikke med Fyraftenskoncerter, et åndehul i hverdagens travlhed.

I januar giver vi også et varmt velkommen tilbage til Kulturværftets Liveforbundet i Toldkammeret, der præsenterer musikalske oplevelser for alle. Fra Øyunn og Søren Manscher, til de dybtgående toner af IOMFRO og Kosmos Trio – der er noget for enhver musikentusiast.

Helsingør Kammeropera skruer op for de klassiske toner med deres Nytårskoncert, og meget, meget mere.

Husk, selvom dagene er korte og natten lang, er januar i Helsingør alt andet end kedelig. Så pak dig ind, træk i støvlerne og dyk ned i det kulturelle skatkammer, som din by har at tilbyde.

Du kan finde yderligere information og detaljer for alle begivenheder på vores hjemmeside, ihelsingor.dk, og selvfølgelig på den smukke plakat, der nu pryder byens rum.

Husk at hjælpe din by, del plakaten derude, og husk, du kan hente et gratis eksemplar hos Photocare på Axeltorv (så længe lager haves).

Vi bruger småkager, eller cookies som det hedder. Håber det er okay med dig?