Når sneen daler ned og lægger sit hvide tæppe over Helsingør, forvandles denne gamle købstad til et juleeventyr. Gennem de snedækkede gader vandrer folk med et smil, mens de nyder synet af byen, der er blevet et vinterlandskab.

Overalt hænger nye guirlander, og vinduerne stråler med festlig julepynt. Det er, som om hvert hjørne af Helsingør hvisker: “Julen er her!”

I dag ankommer et særligt budskab til byens beboere: plakaten for “December i Helsingør” er landet. Denne plakat, et kalejdoskop af festligheder, er et løfte om en måned fyldt med glæde og samvær. Et blik på den, og ingen kan tvivle – Helsingør er hjemsted for julemarkeder, der summer af liv og traditioner.

Tag en tur til Kronborgs storslåede julemarked, besøg musikhuset Elværket, eller udforsk de mange boder i Toldkammeret. Hver enkelt sted byder på sin egen unikke juleoplevelse.

Og hvad ville julen være uden musik? Helsingørs Domkirke åbner sine døre for den traditionsrige Händels Messias. Lad tonerne af denne tidløse klassiker fylde dit hjerte med julestemning.

Men vent, der er mere! Næste uge byder “Lyden i Helsingør” på en særlig overraskelse – en kavalkade af lokale kunstnere, der vil dele deres juletoner. En hyldest til julens melodier, som vil vække selv den mest slumrende julestemning.

Vi opfordrer alle til at dele budskabet om Helsingør og dens juleglæder. Ved at sprede ordet, kan vi alle bidrage til at støtte byens handels- og kulturliv. Del plakaten med dem du kender, både nær og fjern, og lad os sammen fejre denne særlige tid af året.

Som en sidste gave til byens beboere, tilbyder Photocare på Axeltorv gratis eksemplarer af “December i Helsingør”-plakaten. Et lille stykke af byens hjerte, til dig.

Så mens sneen fortsætter med at falde og julelysene blinker i den kolde vinternat, husk på den magi, der bor i Helsingør. En by, der ikke bare fejrer julen, men lever og ånder for den.

Glædelig jul i Helsingør, et sted hvor julens mirakler stadig findes.

Vi bruger småkager, eller cookies som det hedder. Håber det er okay med dig?