Vælg en side

Det er blevet oktober i Helsingør, den gyldne måned, hvor solens skær blander sig med det falmende løv og hygger om Helsingør i et orange og gyldne skær.

Det er også måneden hvor en helt ny udstilling åbner på Kronborg, med et ikke lille lokalt bidrag fra helsingoranernes gemmer, hylder og vægge. Malerier, porcelæn og alt muligt, med Kronborg som motiv.

Den lokale kunstner David Mark har derfor malet Kronborg til månedens plakat i Helsingør, som en hyldest til vort kære gamle slot, der igennem tiderne har været portrætteret fra alle tænkelige vinkler og på alle tænkelig medier.

Plakaten for Oktober i Helsingør kommer op i hele byen i morgen mandag, og du kan sikre dig en kopi til din væg, din arbejdsplads eller hvor du eller har plads.

Vi bruger småkager, eller cookies som det hedder. Håber det er okay med dig?