Vælg en side

Så blev det September i Helsingør!

Eller “Kulturnattens Måned”, som man siger på disse kanter.

Den nye plakat er netop landet dugfrisk fra pressen, og vi er blevet legekammerater med de gode folk fra Kulturnat Helsingør og Elsinore 2032, der er partner på månedens plakat. Det er vi meget stolte af.

Og så er vi kæmpe beærede over at præsentere en sand plakatmester i vores format, nemlig designeren Andrea Ucini, der har stået for at designe baggrunden på månedens plakat.

Synes du ikke også, den er blevet flot?

Du kan få månedens plakat helt gratis. Lige til at hænge op derhjemme, på jobbet, eller i din hemmelige hule.

Vi har lagt en bunke plakater hos Andrea Ucini i hans galleri i Stjernegade 16, så kig forbi og snup en September i Helsingør plakat, før din nabo.

Du kan også downloade en gratis version på vores websted, lige til at printe ud: www.ihelsingor.dk

Spot plakaten i byens rum, hent din egen gratis plakat hos Andrea Ucini, og fortæl alle, du kender, om September i Helsingør, så støtter du alt det gode i Helsingør!

Tusinde tak til alle vores sponsorer og samarbejdspartnere, uden jer ville det ikke være muligt: Martinelli’s Deli, Grundejerne i Helsingør, Kulturværftet & Toldkammeret, Helsingør Domkirke – Sct. Olai, Skel.dk – Lanindspektør, Helsingør Bycenter, og Helsingør Handel. Og en særlig tak til Photocare i Helsingør.

Følg os på de sociale medier, så går du ikke glip af noget i Helsingør.

Vi bruger småkager, eller cookies som det hedder. Håber det er okay med dig?