Da Holger Helsingeur opdager et rygte om en mystisk taktiktavle, der engang førte byens fodboldhold til succes, samler han en hemmelig gruppe for at finde tavlen, redde klubben og genoplive den magi, der er forsvundet gennem tiden.

FÅ DEL I ALLE RYGTERNE.

Giv os din mail og få en hemmelig kode til vores verden.

FORORD

Der var engang en lille by ved navn Helsingeur, hvor et fodboldhold kæmpede for at finde deres plads i ligaen. Flertallet af byens borgere var egentlig lidt ligeglade med klubben, men der gik rygter om, at holdet engang havde haft en uforklarlig magi over sig, der havde ført dem til succes og triumf, men som på mystisk vis var forsvundet gennem tiden.

Holger, en nysgerrig indbygger i byen, havde en fornemmelse af, at der var mere til historien om dette fodboldhold, end hvad der lå på overfladen. Han havde hørt et rygte om en mystisk taktiktavle, som engang havde hjulpet klubben med at samle folk og skabe glæde, begejstring og sammenhold.

Holger besluttede sig for at tage skæbnen i egen hånd og finde ud af, hvad der mon var galt med hans elskede klub og måske finde den forsvundne taktiktavle. På sin vej stødte Holger på en hemmelig gruppe af fans, der også havde hørt nogle rygter og ønskede at hjælpe med i missionen.

De arbejdede sammen og begyndte at finde mystiske ledetråde og gåder, der måske kunne lede dem til den forsvundne taktiktavle og bringe glæde og succes tilbage til klubben.

Men hvor mon rejsen ville føre dem hen, og hvilke udfordringer og overraskelser ville vente på dem undervejs? Kun tiden ville vise, om de ville lykkes med at finde den mystiske taktiktavle og redde klubben fra dens skæbne, inden det hele var for sent og sæsonen var slut…

info

mail@skaren.dk

Lønstrup Boulevard 693
3001 Helsingeur C

Vi bruger småkager, eller cookies som det hedder. Håber det er okay med dig?